Mijn Online Loopbaanreis

'Niemand keert terug van een lange reis, zoals hij vertrokken is'     - Graham Greene -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je op zoek bent naar je passie of je droombaan denk je vaak aan het eindresultaat, maar kun je die top wel bereiken zonder inspanning? Juist het onderweg zijn, het klimmen en dalen geeft inzicht en voldoening. Ga met ons mee op reis en ontdek jezelf!

Heb jij dat ook?

Heb jij ook het gevoel dat er misschien wel meer in je zit? Dat je talenten bezit die je nu onvoldoende gebruikt? Misschien mis je de energie in je huidige baan? Of wellicht ben je genoodzaakt om naar een andere baan uit te kijken? Dan is het tijd om op reis te gaan en jezelf te onderzoeken vanuit hele verschillende invalshoeken. Ben je benieuwd naar wat er nog meer in jou schuilt?


Meld je dan aan en doe mee met ons nieuwe en avontuurlijke programma waarin je jezelf op een zeer grondige manier gaat ontdekken! Om hier achter te komen, hebben we een verrassende en afwisselende loopbaanreis samengesteld, waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf en je eigen loopbaan eens grondig onder de loep te nemen.

Je doorloopt de reis aan de hand van een prachtige online leeromgeving en je wordt op vaste tijden live begeleid door je eigen coach. Je kunt ervoor kiezen om de reis individueel te doorlopen of je kiest voor groepsbegeleiding. Wat je voorkeur ook is, je ontvangt te allen tijde directe en persoonlijke begeleiding.

 

Nieuwe inzichten opdoen over jezelf en het verkrijgen van een nieuw loopbaanperspectief komen helaas niet zomaar uit de lucht vallen, dit loopbaanprogramma vraagt uiteraard wel een investering in tijd. Als je deze tijd consequent weet op te brengen, zijn ook voor jou nieuwe perspectieven en een praktische uitwerking binnen handbereik! 

De inhoud van de loopbaanreis


Klik hier voor een indruk van het programma.

 


Als je deelneemt aan deze loopbaanreis ervaar je:

   Een afwisselend, avontuurlijk en verrassend programma

 Inzicht in wie je bent, wat je kunt èn waar je passies liggen

 een prachtige online leeromgeving die je 1 jaar kunt gebruiken

  Een uitgewerkt plan van aanpak aan het einde van de reis

   Indien je kiest voor individuele begeleiding: min. 6 gesprekken

   Indien je kiest voor groepsdeelname: 6 live online bijeenkomsten

   Tijdwinst en gemak! Je hoeft de deur niet uit om deel te nemen

Na afloop van de reis staat jou dus niets meer in de weg om de  eerste stappen te zetten op jouw nieuwe levenspad!

Met onze opzet hoef je de deur niet uit!

De online leeromgeving is de basis

 

Tijdens deze reis maken we gebruik van een online leeromgeving aan de hand waarvan jij je loopbaanreis doorloopt. Om op jouw persoonlijke leeromgeving te komen, hoef je alleen maar in te loggen vanaf deze website en te klikken op de inlog-knop rechtsboven in de blauwe balk. Je komt dan terecht op een omgeving die eruit ziet zoals gepresenteerd in dit filmpje hiernaast.

Impressie van de online leeromgeving

 


Impressie van een live online training

 

 


Live begeleiding in online groepstraining

 

Indien je kiest voor de groepstraining ontvang je tijdens elke module live online begeleiding van je coach en zie je je medereisgenoten. Op vaste momenten ga je via een link naar de virtual classroom en doe je mee aan een online training van anderhalf uur. De loopbaanreis wordt ondersteund door 6 bijeenkomsten die doorgaans plaatsvinden op de woensdag- of vrijdagochtend of in de avond. Voor precieze tijdstippen, zie het kopje Inschrijving. Mocht geen van deze tijden jou passen, laat dat ons dan in ieder geval weten, dan kunnen we alternatieven bespreken.

Persoonlijke begeleiding in individueel traject

 

Werk je graag in een één-op-één situatie aan je ontwikkeling? Kies dan voor individuele begeleiding. De loopbaanreis doorloop je in dat geval samen met een ervaren coach, waarbij je de mogelijkheid hebt om uitgebreid stil te staan bij iedere module in relatie tot jouw persoonlijke omstandigheden. Samen met de coach kies je voor een duur en intensiteit van het traject dat aan jouw behoefte voldoet. 

Persoonlijke aandacht staat centraal

 

De reisleiders

Gedurende jouw loopbaanreis word je begeleid door één van deze ervaren loopbaanbegeleiders. 

Tijdens het loopbaanprogramma is deze begeleider jouw aanspreekpunt op de online leeromgeving. Na iedere module heb je contact met je begeleider. Ook lever je sommige opdrachten in bij je begeleider, die zullen worden besproken tijdens de (online) ontmoeting. Wil je meer informatie ontvangen over het programma, klik dan op de naam, dan word je doorgeleid naar de website van de betreffende coach.

Frances van Dinther

Voordat ik mijn praktijk als coach en trainer startte, heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in verschillende sectoren in het bedrijfsleven. Als Hoofd P&O, HR consultant en manager van een internationale adviesorganisatie, stond het begeleiden, motiveren en ontwikkelen van medewerkers op de één of andere wijze altijd centraal. Sinds 2003 coach ik managers, medewerkers en particulieren in het kader van hun professionele (loopbaan)ontwikkeling. Of je nu in aan het begin van je loopbaan staat of al enige jaren werkzaam bent, deze loopbaanreis geeft je niet alleen alle antwoorden, maar is bovendien ook erg leuk!

Janneke Huizeling

Het is mijn passie om mensen te helpen om tot inzicht te komen en stappen te maken. Dit is mijn drijfveer als coach en trainer, maar ook in mijn werk als HR adviseur. In de loopbaanreis ga ik met je mee op jouw ontdekkingstocht zodat je inzicht krijgt waar jouw passie ligt. Ik help je graag om daarin de volgende stap te zetten.

Masja van Loon

Ik ben geboren in Genève en ben opgegroeid Zwitserland. Na mijn studie startte ik mijn carrière in de Marketing, Communicatie en PR. Tot ik ontdekte dat ik liever mét mensen in gesprek ga over hun eigen ontwikkeling dan communiceer óver producten. Vanaf 2015 bied ik als zelfstandig coach vanuit Bonaire coaching aan voor professionals en leidinggevenden. Mijn Online Loopbaanreis is door de online opzet uitstekend te volgen ongeacht waar je je bevindt. Ik begeleid je graag vanaf mijn eigen praktijk met Skype door alle modules.

Laura Kleemans

Naast gezondheidswetenschapper ben ik opgeleid tot haptotherapeut, health-manager en stress coach en heb ik ruime werkervaring opgedaan binnen de arbodienstverlening en het bedrijfsleven. Vaak geven mensen aan dat ze graag iets anders willen gaan doen, maar niet weten wat. Het is ook lastig om in je drukke leven de tijd te nemen om uit te zoeken welke functie echt bij je past. Met hulp van Mijn online Loopbaanreis en coachgesprekken wordt dit als snel helder. Ik gun jou en je (volgende) werkgever deze reis van harte !

Tineke Hooijsma
Voordat ik begon als coach, was ik 20 jaar werkzaam als HR-adviseur bij de overheid en in het MKB. Sinds 2008 ben ik werkzaam als loopbaancoach en de afgelopen jaren ben ik me ook gaan specialiseren in coaching op stress- en burnout. Ik zoek samen met jou naar de unieke combinatie van persoonlijke talenten en wensen. Daar past altijd een concrete functie, functierichting of rol bij. Als je weet wat je talenten zijn, heb je al een eerste stap gezet op je loopbaanpad. Een hele grote stap zelfs! Deze online loopbaanreis gaat je daarbij helpen!

Bernadette Meijer

Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen (of juist niet doen) en denk ik graag in oplossingen. Na mijn studie Internationaal Recht in Leiden heb ik 22 jaar gewerkt in marketingfuncties en later commerciële leidinggevende functies bij Adecco en bij diverse organisaties in de HR en Recruitmentbranche. Al deze ervaring zet ik in wanneer ik met jou als cliënt aan de slag mag gaan. Dus als jij het gevoel hebt dat er misschien wel meer in je zit of als je de energie mist in je huidige baan, dan nodig ik je uit om op reis te gaan naar jezelf en je te laten verrassen wat er nog meer in je schuilt!

 

 

 

De online loopbaanreis is een leuke manier om erachter te komen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Er zit een goede opbouw in de online training. En het is leuk om in een virtual classroom contact te hebben met anderen die op zoek zijn naar hun passie. Het is belangrijk om voldoende tijd te steken in het doorlopen van iedere module, want het vraagt best wat tijd. Het is goed om je dit vooraf te realiseren.MaschaJurist
Het traject 'Mijn online loopbaanreis' is mij erg goed bevallen. Het ontdekken van wie je werkelijk bent, waar je goed in bent en wat je graag wilt, vond ik altijd best lastig. Met dit traject is me dat wel gelukt! Het is opgedeeld in kleine, overzichtelijke stappen. Door de goede online omgeving kun je veel zelf voorbereiden. En daarna maak je je eigen actieplan. Ik heb dankzij dit traject, al voordat het afgerond was, een nieuwe baan gevonden!TinyBeleidsmedewerker gemeente
De loopbaanreis maakt gebruik van de nieuwste technologie. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om met mensen door het hele land, maar ook over grenzen heen te sparren en elkaar tips te geven. De loopbaanreis is gelaagd opgebouwd, er zijn veel afwisselende opdrachten en tijd voor reflectie. Ook zijn er momenten om aan het einde van iedere module weer interactie met je subgroepje te hebben. Wat ik fijn vond was dat er in module 4 ruimte is ingebouwd voor een persoonlijk coachingsgesprek. Het levert je uiteindelijk een heel concreet stappenplan op.NienkeLeidinggevende
Ik heb dit traject ervaren als een heel goed doordacht programma, waarbij je op verschillende manieren leert kijken naar de dingen die je goed en minder goed kunt en natuurlijk aandacht hebt voor dat wat je leuk vindt. De online leeromgeving is makkelijk te doorlopen en het geeft een interessante en verhelderende kijk op mezelf. De online classroom vond ik een heel leuk extra aspect om met gelijkgestemden te kunnen brainstormen en elkaar inzichten te verschaffen.MaroeskaOffice Manager
Ik vond de loopbaanreis erg leerzaam om te volgen. Ik werd op een doeltreffende manier met mijzelf geconfronteerd. Zeker als het gaat over je kwaliteiten en je vaardigheden. Het is gewoon mooi om zo eens met jezelf bezig te zijn. De online vorm is prima om mee te werken, maar wat ik wel lastig vond is dat je best veel handelingen moet verrichten, als terug wilt gaan naar een vorige opdracht. De loopbaanreis heeft me wel gebracht dat ik veel bewuster met mijn werk bezig ben. En bovendien ben ik me nog meer bewust geworden van mijn specifieke kwaliteiten en vaardigheden.MichielZelfstandig bloemist
De loopbaanreis gaf mij het inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Dat klinkt misschien logisch, maar voor mij was het bijzonder want ik ben erachter gekomen dat ik weliswaar goed ben in bepaalde competenties, maar dat ik er helemaal geen plezier in heb! Verder is het fijn werken met de verschillende modules. Het is overzichtelijk en de reisjournaals zijn heel belangrijk om alles goed te kunnen samenvatten. Een belangrijke tip: Het is best veel werk, dus wil je hier iets aan hebben, neem er dan echt voldoende tijd voor.SidoController

 

 

 

Ga je mee op reis?

De Online Loopbaanreis wordt zowel individueel als in een groep gegeven.

 

Individuele begeleiding

Heb je interesse in een individueel traject, dan kun je je aanmelden voor een vrijblijvende intake. Je kunt dan rechtstreeks contact opnemen met de coach naar wie je voorkeur uit gaat. In een individueel traject maak je gebruik van de online leeromgeving, die 12 maanden voor je open staat, daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding van je coach. Deze begeleiding kan zowel op locatie als ook online plaatsvinden. In het laatste geval ontmoet je de coach in een online coachruimte en hoef je de deur niet uit.

 

Meer informatie en contactgegevens kun je vinden onder het kopje Begeleiders en onder het kopje Contact. Na het intakegesprek, zul je samen met de coach bepalen hoeveel sessies er voor jou nodig zijn om resultaat te behalen. Je ontvangt dan een persoonlijke offerte waarin het voorstel wordt samengevat. Zoals eerder aangegeven op deze website, gaan we uit van een minimum aantal van 6 gesprekken om de loopbaanreis te doorlopen. De kosten van een individueel traject liggen rond de € 1800,-.

 

Groepstraining
De loopbaanreis wordt bij voldoende aanmelding ook diverse keren per jaar gegeven middels een open inschrijving. Voor deze loopbaanreis geldt een all-in prijs van € 1200,- In deze prijs zit echt alles inbegrepen: een intakegesprek, 12 maanden online toegang, 6 x groepstraining èn een individueel gesprek met de coach.

 

Je kunt je aanmelden door te klikken op de startdatum van je voorkeur. Na inschrijving en opgave van je gegevens, word je doorgestuurd naar een betaalpagina en ontvang je een bevestiging voor deelname in de groep van je voorkeur. Indien je werkgever de groepstraining betaalt, dan kun je dat bij je inschrijving aangeven en sturen we de factuur naar je werkgever. Ook als je een eigen bedrijf hebt, kun je kiezen voor een factuur door de bedrijfsgegevens in te vullen.

 

Incompany training
Behalve de twee eerder genoemde opties, bieden wij gedurende het hele jaar ook Incompany trainingen aan bedrijven. Voor meer informatie, zie het kopje 'Werkgevers' op deze website. 

 

Overzicht startdata Groepstraining                                Mijn online Loopbaanreis

 

Er zijn op dit moment nog geen data om je voor in te schrijven...

Voor werkgevers

Naast individuele begeleiding en groepsbegeleiding op basis van open inschrijving, bieden wij ook incompany trainingen aan voor bedrijven. Een groep van minimaal vijf en maximaal acht deelnemers kan zich opgeven voor een gezamenlijke reis voor een vast bedrag per groep. Indien de voorkeur uitgaat naar individuele begeleiding van uw medewerker, neem dan contact op voor nadere details en prijzen.

 

De loopbaanreis zoals wij hebben samengesteld verschilt met datgene wat er momenteel op de markt aangeboden wordt aan loopbaanportalen, korte groepstrajecten, online loopbaancoaching of klassieke individuele loopbaancoaching. Deze loopbaanreis combineert alle voordelen van de verschillende typen trajecten tot één unieke ervaring en een online omgeving die 1 jaar open staat!

 De medewerker gaat 'ervaren'

✓ Leren van en met elkaar stimuleert!

De loopbaanreis is een ‘ervaring’, we nemen deelnemers mee op ontdekking naar zichzelf. Dat doen we door stapsgewijs, mét een coach en (soms) mét groepsgenoten diverse aspecten van het zelf, het profiel, de kwaliteiten, de passies en drijfveren te onderzoeken. Het is zoveel meer dan enkel vragenlijsten invullen of een scan maken en daar een gesprek over voeren. Minimaal zes bijeenkomsten, een uitdagende online oefenomgeving met daarin een breed gevarieerd aanbod video, audio, theorie, opdrachten en oefeningen zorgen voor beweging.

Een belangrijk onderdeel van onze opzet in de groep is het stukje ‘Social learning’. De reis wordt weliswaar zelfstandig doorlopen, maar ook samen. Elke deelnemer ontvangt feedback en wordt geholpen door zowel de begeleider als door groepsgenoten. Zelf zal de deelnemer ook een actieve rol moeten vervullen richting groepsgenoten. Het leren van en met elkaar staat centraal. Dit blijkt in voorgaande trajecten ook zeer effectief te zijn, het creëert motivatie en levert bovendien een warm netwerk op!

Het online karakter biedt tijd en ruimte

Concrete stappen zetten aan tot actie

De online omgeving is een belangrijke succesfactor bij deze reis. Mensen willen in de regel best iets nieuws leren, maar het leren moet concurreren met zoveel andere dingen in ons leven. Tegelijkertijd vraagt een traject als dit gewoon de nodige tijd!

Door de omgeving zodanig te ontwikkelen dat iedere deelnemer kan inloggen en leren waar en wanneer hij maar wil, vergroot je de kans dat medewerkers aangehaakt en gemotiveerd blijven.

Veel mensen lopen jaren rond met de wens om iets te veranderen, maar op de een of andere manier lukt het ze niet om daad bij woord te voegen. Vaak ligt dat aan het feit dat doelen niet concreet worden gesteld, laat staan dat er acties aan doelen verbonden worden. Uiteraard willen wij dit niet laten gebeuren en eindigt de reis met het koppelen van inzichten aan concrete doelen en het maken van een plan van aanpak.

Wij nemen graag contact met je op!

Ben je na het lezen van de informatie op deze site geïnteresseerd geraakt in de online loopbaanreis, maar wil je wat meer informatie ontvangen van één van de begeleiders? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie en/of organisatie. Je kunt onderstaand contact formulier gebruiken of direct de begeleiders benaderen. 

Naam:
E-mailadres:
Bericht:

Webdesign by van Heemstra WebdesignWebdesign