NU: Opleiding tot coach!

 



Mijn Online Loopbaanreis

'Niemand keert terug van een lange reis, zoals hij vertrokken is'     - Graham Greene -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je op zoek bent naar je passie of je droombaan denk je vaak aan het eindresultaat, maar kun je die top wel bereiken zonder inspanning? Juist het onderweg zijn, het klimmen en dalen geeft inzicht en voldoening. Ga met ons mee op reis en ontdek jezelf!

Heb jij dat ook?

Heb jij ook het gevoel dat er misschien wel meer in je zit? Dat je talenten bezit die je nu onvoldoende gebruikt? Misschien mis je de energie in je huidige baan? Of wellicht ben je genoodzaakt naar een andere baan uit te kijken? Dan is het tijd om op reis te gaan en jezelf te onderzoeken vanuit verschillende invalshoeken. Ben je benieuwd wat er nog meer in jou schuilt?


Meld je dan aan en doe mee met ons nieuwe en avontuurlijke programma waarin je jezelf op een zeer grondige manier gaat ontdekken! Om hier achter te komen, hebben we een verrassende en afwisselende loopbaanreis samengesteld, waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf en je eigen loopbaan eens grondig onder de loep te nemen.

Je doorloopt de reis aan de hand van een prachtige online leeromgeving en je wordt desgewenst op vaste tijden live begeleid door je eigen coach. Je kunt ervoor kiezen om de reis individueel (met of zonder coach) te doorlopen of je kiest voor groepsbegeleiding

 

 

Nieuwe inzichten opdoen over jezelf en het verkrijgen van een nieuw loopbaanperspectief komen helaas niet zomaar uit de lucht vallen, dit loopbaanprogramma vraagt uiteraard wel een investering in tijd. Als je deze tijd consequent weet op te brengen, zijn ook voor jou nieuwe perspectieven en een praktische uitwerking binnen handbereik! 

De inhoud van de loopbaanreis


Klik hier voor een indruk van het programma.

 


Als je deelneemt aan deze loopbaanreis ervaar je:

   Een afwisselend, avontuurlijk en verrassend programma

 Inzicht in wie je bent, wat je kunt èn waar je passies liggen

 een prachtige online leeromgeving die je 1 jaar kunt gebruiken

  Een uitgewerkt plan van aanpak aan het einde van de reis

   Indien je kiest voor individuele begeleiding: min. 6 gesprekken

   Indien je kiest voor groepsdeelname: 6 live online bijeenkomsten

  Ook zonder coach te volgen, bestel de code eenvoudig via de mail:  frances@leggelooconsult.nl

Na afloop van de reis staat jou dus niets meer in de weg om de  eerste stappen te zetten op jouw nieuwe levenspad!

Met onze opzet hoef je de deur niet uit!

De online leeromgeving is de basis

 

Tijdens deze reis maken we gebruik van een online leeromgeving aan de hand waarvan jij je loopbaanreis doorloopt. Om op jouw persoonlijke leeromgeving te komen, hoef je alleen maar in te loggen vanaf deze website en te klikken op de inlog-knop rechtsboven in de blauwe balk. Je komt dan terecht op een omgeving die eruit ziet zoals gepresenteerd in dit filmpje hiernaast.

Ook zonder begeleiding kun je deze loopbaanreis volgen, koop dan jouw toegangscode in onze webshop en start zelfstandig.

Impressie van de online leeromgeving

 


Impressie van een live online training

 

 


Live begeleiding in online groepstraining

 

Indien je kiest voor de groepstraining ontvang je tijdens elke module live online begeleiding van je coach en zie je je medereisgenoten. Op vaste momenten ga je via een link naar de virtual classroom en doe je mee aan een online training van anderhalf uur. De loopbaanreis wordt ondersteund door 6 bijeenkomsten die doorgaans plaatsvinden op de woensdag- of vrijdagochtend of in de avond. Voor precieze tijdstippen, zie het kopje Inschrijving. Mocht geen van deze tijden jou passen, laat dat ons dan in ieder geval weten, dan kunnen we alternatieven bespreken.

Persoonlijke begeleiding in individueel traject

 

Werk je graag in een één-op-één situatie aan je ontwikkeling? Kies dan voor individuele begeleiding. De loopbaanreis doorloop je in dat geval samen met een ervaren coach, waarbij je de mogelijkheid hebt om uitgebreid stil te staan bij iedere module in relatie tot jouw persoonlijke omstandigheden. Samen met de coach kies je voor een duur en intensiteit van het traject dat aan jouw behoefte voldoet. 

Persoonlijke aandacht staat centraal

 

Wil je de loopbaanreis liever zonder begeleiding doorlopen? Klik op Contact, vul je gegevens in en vraag een toegangscode aan. Na betaling, kun je direct startenb!

De reisleiders

Gedurende jouw loopbaanreis word je begeleid door één van deze ervaren loopbaanbegeleiders. Tijdens het loopbaanprogramma is deze begeleider jouw aanspreekpunt op de online leeromgeving, je levert opdrachten in en je bespreekt alles na. Deze begeleiding kan zowel op locatie als ook online plaatsvinden. In het laatste geval ontmoet je de coach in een online coachruimte en hoef je de deur niet uit.

 

Wil je meer weten over onze loopbaanreis en twijfel je of dit iets voor jou is? Dan kun je je aanmelden voor een vrijblijvende intake. Klik op de naam van de betreffende coach. Reken op ongeveer 6 gesprekken om de loopbaanreis te doorlopen. De kosten van een individueel traject liggen rond de € 1.800,-.

Frances van Dinther 

Voordat ik mijn praktijk als coach en trainer startte, heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in verschillende sectoren in het bedrijfsleven. Als Hoofd P&O, HR consultant en manager van een internationale adviesorganisatie, stond het begeleiden, motiveren en ontwikkelen van medewerkers op de één of andere wijze altijd centraal. Sinds 2003 coach ik managers, medewerkers en particulieren in het kader van hun professionele (loopbaan)ontwikkeling. Of je nu in aan het begin van je loopbaan staat of al enige jaren werkzaam bent, deze loopbaanreis geeft je niet alleen alle antwoorden, maar is bovendien ook erg leuk!

Janneke Huizeling

Het is mijn passie om mensen te helpen om tot inzicht te komen en stappen te maken. Dit is mijn drijfveer als coach en trainer, maar ook in mijn werk als HR adviseur. In de loopbaanreis ga ik met je mee op jouw ontdekkingstocht zodat je inzicht krijgt waar jouw passie ligt. Ik help je graag om daarin de volgende stap te zetten.

Masja van Loon

Ik ben geboren in Genève en ben opgegroeid Zwitserland. Na mijn studie startte ik mijn carrière in de Marketing, Communicatie en PR. Tot ik ontdekte dat ik liever mét mensen in gesprek ga over hun eigen ontwikkeling dan communiceer óver producten. Vanaf 2015 bied ik als zelfstandig coach vanuit Bonaire coaching aan voor professionals en leidinggevenden. Mijn Online Loopbaanreis is door de online opzet uitstekend te volgen ongeacht waar je je bevindt. Ik begeleid je graag vanaf mijn eigen praktijk met Skype door alle modules.

Laura Kleemans

Naast gezondheidswetenschapper ben ik opgeleid tot haptotherapeut, health-manager en stress coach en heb ik ruime werkervaring opgedaan binnen de arbodienstverlening en het bedrijfsleven. Vaak geven mensen aan dat ze graag iets anders willen gaan doen, maar niet weten wat. Het is ook lastig om in je drukke leven de tijd te nemen om uit te zoeken welke functie echt bij je past. Met hulp van Mijn online Loopbaanreis en coachgesprekken wordt dit als snel helder. Ik gun jou en je (volgende) werkgever deze reis van harte !

Tineke Hooijsma
Voordat ik begon als coach, was ik 20 jaar werkzaam als HR-adviseur bij de overheid en in het MKB. Sinds 2008 ben ik werkzaam als loopbaancoach en de afgelopen jaren ben ik me ook gaan specialiseren in coaching op stress- en burnout. Ik zoek samen met jou naar de unieke combinatie van persoonlijke talenten en wensen. Daar past altijd een concrete functie, functierichting of rol bij. Als je weet wat je talenten zijn, heb je al een eerste stap gezet op je loopbaanpad. Een hele grote stap zelfs! Deze online loopbaanreis gaat je daarbij helpen!

Bernadette Meijer

Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen (of juist niet doen) en denk ik graag in oplossingen. Na mijn studie Internationaal Recht in Leiden heb ik 22 jaar gewerkt in marketingfuncties en later commerciële leidinggevende functies bij Adecco en bij diverse organisaties in de HR en Recruitmentbranche. Al deze ervaring zet ik in wanneer ik met jou als cliënt aan de slag mag gaan. Dus als jij het gevoel hebt dat er misschien wel meer in je zit of als je de energie mist in je huidige baan, dan nodig ik je uit om op reis te gaan naar jezelf en je te laten verrassen wat er nog meer in je schuilt!

Viviane Leijten

Energiek en met plezier je bed uitstappen omdat je zin hebt in de dag: doen waarvoor je 'gebakken' bent geeft je vleugels en voelt alsof je nooit meer hoeft te werken. Dat gevoel gun ik iedereen! Ik ben coachen ervaringsdeskundige. Bijna 20 jaar heb ik met plezier gewerkt in het voortgezet onderwijs als docent, mentor, mentorcoach, leerlingbegeleider, coördinator hoogbegaafdheid. Ook ik kwam op het punt dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. En inmiddels help ik dagelijks mensen die net als ik destijds op zoek zijn naar hun droombaan.. Mag ik jou ook helpen?

Joey Reker

Mensen verder mogen helpen met persoonlijke vraagstukken binnen hun loopbaan, dat is waar ik energie van krijg! Naast het werken als coach ben ik ook Recruitment Lead en sta ik dagelijks in contact met collega’s en potentiële nieuwe medewerkers over de persoonlijke ontwikkeling en drijfveren. Sinds 2023 ben ik gestart als loopbaancoach en samen met Mijn Online Loopbaanreis gaan we zorgen voor een leuk en zinvol traject!

Marjon Ruinemans

Voordat ik als loopbaancoach startte, was ik 14 jaar werkzaam als recruiter in het bedrijfsleven. Ik ben erachter gekomen dat ik graag met mensen in gesprek ben en van daaruit kijk naar wat de mogelijkheden zijn. Als recruiter ligt mijn focus bij mijn opdrachtgever voor wie ik de juiste kandidaat zoek en als loopbaancoach sta ik juist in dienst van jou als kandidaat. Samen kijken we naar wat jou drijft en motiveert. Ik zet mijn ervaring en kennis van de arbeidsmarkt volledig in om jou een nieuw loopbaanperspectief te bieden. De Loopbaanreis gaat je helpen om een nieuwe toekomst te ontdekken en ik ondersteun je graag bij deze zoektocht.

 

 

 

Door het traject "Mijn loopbaanreis" heb ik de kans gekregen te onderzoeken wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil gaan doen en wat ik daarvoor nodig heb. De combinatie van de online leeromgeving en de gesprekken was heel prettig, omdat ik op eigen gekozen momenten aan de slag kon gaan met alle opdrachten. De gesprekken met de coach gaven vervolgens inzicht en motiveerden mij om weer vervolgstappen te nemen. Een heel waardevol traject!HarriëtKwaliteits adviseur
De online loopbaanreis is een leuke manier om erachter te komen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Er zit een goede opbouw in de online training. En het is leuk om in een virtual classroom contact te hebben met anderen die op zoek zijn naar hun passie. Het is belangrijk om voldoende tijd te steken in het doorlopen van iedere module, want het vraagt best wat tijd. Het is goed om je dit vooraf te realiseren.MaschaJurist
Het traject 'Mijn online loopbaanreis' is mij erg goed bevallen. Het ontdekken van wie je werkelijk bent, waar je goed in bent en wat je graag wilt, vond ik altijd best lastig. Met dit traject is me dat wel gelukt! Het is opgedeeld in kleine, overzichtelijke stappen. Door de goede online omgeving kun je veel zelf voorbereiden. En daarna maak je je eigen actieplan. Ik heb dankzij dit traject, al voordat het afgerond was, een nieuwe baan gevonden!TinyBeleidsmedewerker gemeente
De loopbaanreis maakt gebruik van de nieuwste technologie. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om met mensen door het hele land, maar ook over grenzen heen te sparren en elkaar tips te geven. De loopbaanreis is gelaagd opgebouwd, er zijn veel afwisselende opdrachten en tijd voor reflectie. Ook zijn er momenten om aan het einde van iedere module weer interactie met je subgroepje te hebben. Wat ik fijn vond was dat er in module 4 ruimte is ingebouwd voor een persoonlijk coachingsgesprek. Het levert je uiteindelijk een heel concreet stappenplan op.NienkeLeidinggevende
Ik heb dit traject ervaren als een heel goed doordacht programma, waarbij je op verschillende manieren leert kijken naar de dingen die je goed en minder goed kunt en natuurlijk aandacht hebt voor dat wat je leuk vindt. De online leeromgeving is makkelijk te doorlopen en het geeft een interessante en verhelderende kijk op mezelf. De online classroom vond ik een heel leuk extra aspect om met gelijkgestemden te kunnen brainstormen en elkaar inzichten te verschaffen.MaroeskaOffice Manager
Ik vond de loopbaanreis erg leerzaam om te volgen. Ik werd op een doeltreffende manier met mijzelf geconfronteerd. Zeker als het gaat over je kwaliteiten en je vaardigheden. Het is gewoon mooi om zo eens met jezelf bezig te zijn. De online vorm is prima om mee te werken, maar wat ik wel lastig vond is dat je best veel handelingen moet verrichten, als terug wilt gaan naar een vorige opdracht. De loopbaanreis heeft me wel gebracht dat ik veel bewuster met mijn werk bezig ben. En bovendien ben ik me nog meer bewust geworden van mijn specifieke kwaliteiten en vaardigheden.MichielZelfstandig bloemist
De loopbaanreis gaf mij het inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Dat klinkt misschien logisch, maar voor mij was het bijzonder want ik ben erachter gekomen dat ik weliswaar goed ben in bepaalde competenties, maar dat ik er helemaal geen plezier in heb! Verder is het fijn werken met de verschillende modules. Het is overzichtelijk en de reisjournaals zijn heel belangrijk om alles goed te kunnen samenvatten. Een belangrijke tip: Het is best veel werk, dus wil je hier iets aan hebben, neem er dan echt voldoende tijd voor.SidoController

 

 

 

Voor werkgevers

Naast individuele begeleiding en begeleiding van een kleine groep medewerkers, bieden wij ook de mogelijkheid om bedrijven te trainen zodat zij daarna zelfstandig de eigen medewerkers kunnen begeleiden met een loopbaanreis. Zowel individuele trajecten, als groepen medewerkers begeleiden behoren tot de mogelijkheden.  Het programma is zodanig opgebouwd dat HR adviseurs, recruiters of leidinggevenden zonder ervaring een loopbaantraject kunnen begeleiden.

 

De loopbaanreis zoals wij hebben samengesteld verschilt met datgene wat er momenteel op de markt aangeboden wordt aan loopbaanportalen, korte groepstrajecten, online loopbaancoaching of klassieke individuele loopbaancoaching. Deze loopbaanreis combineert alle voordelen van de verschillende typen trajecten tot één unieke ervaring en een online omgeving die 1 jaar voor de medewerker open staat! 

 De medewerker gaat 'ervaren'

✓ Als bedrijf begeleiden kost weinig

De loopbaanreis is een ‘ervaring’, de omgeving neemt deelnemers mee op ontdekking naar zichzelf. Dat gebeurt stapsgewijs door diverse aspecten van het zelf, het profiel, de kwaliteiten, de passies en drijfveren te onderzoeken. Het is zoveel meer dan enkel vragenlijsten invullen of een scan maken en daar een gesprek over voeren. Minimaal zes bijeenkomsten, een uitdagende online oefenomgeving met daarin een breed gevarieerd aanbod video, audio, theorie, opdrachten en oefeningen zorgen voor beweging bij uw medewerker! De interne begeleider is aanspreekpunt en stimuleert.

Goed gemotiveerde en betrokken werknemers presteren bovengemiddeld en zijn zeer van waarde. Flexibiliteit en mobiliteit betekent ook dat medewerkers de ruimte krijgen om verder te kijken, zowel intern als extern.

Zelf loopbaantrajecten uitvoeren is nu wel heel eenvoudig! De medewerker kan direct starten want hij/zij doorloopt het eigen loopbaantraject in de online leeromgeving. Derhalve zijn de kosten voor de werkgever slechts beperkt tot het eenmalig opleiden van de interne begeleider en vervolgens 1 online code per medewerker.

✓ Het online karakter biedt tijd en ruimte

✓ Concrete stappen zetten aan tot actie

De online omgeving is een belangrijke succesfactor bij deze reis. Mensen willen in de regel best iets nieuws leren, maar het leren moet concurreren met zoveel andere dingen in ons leven. Tegelijkertijd vraagt een traject als dit gewoon de nodige tijd!

Door de omgeving zodanig te ontwikkelen dat iedere deelnemer kan inloggen en leren waar en wanneer hij maar wil, vergroot je de kans dat medewerkers aangehaakt en gemotiveerd blijven.

Veel mensen lopen jaren rond met de wens om iets te veranderen, maar op de een of andere manier lukt het ze niet om daad bij woord te voegen. Vaak ligt dat aan het feit dat doelen niet concreet worden gesteld, laat staan dat er acties aan doelen verbonden worden. Uiteraard willen wij dit niet laten gebeuren en eindigt de reis met het koppelen van inzichten aan concrete doelen en het maken van een plan van aanpak.

Meer info over de opleiding voor HR, leidinggevenden of recruiters, klik op Opleiding.

Wij vertellen je graag meer!

Ben je na het lezen van de informatie op deze site geïnteresseerd geraakt in de online loopbaanreis, maar wil je wat meer informatie ontvangen over het traject of over het zelf gaan begeleiden van de loopbaanreis? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie en/of organisatie. Je kunt een mail sturen naar frances@leggelooconsult.nl of direct bellen bellen met Frances van Dinther  06 -1945 6543. 

 

 

 

Wil jij als loopbaancoach mensen helpen hun droombaan te vinden?

 

Ben je werkzaam als recruiter of HR adviseur binnen een organisatie, vast of op interim basis en heb je altijd al de ambitie gehad om mensen te gaan begeleiden met loopbaanvragen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende opleiding tot licentiehouder van dit afwisselende en unieke loopbaanprogramma! De opleiding tot licentiehouder is bedoeld voor recruiters, HR-adviseurs, trainers en/of coaches die hun deelnemers effectief en op een onvergetelijke manier willen helpen met loopbaanvragen.

 

Je doorloopt de opleiding met een klein groepje mede-coaches. Met deze opleiding help jij straks mensen bij het vinden van hun droombaan! Klik hier op aanmelden om mee te doen.

 

In het najaar van 2024 start de eerstvolgende opleiding!

 

 

Een online opleiding in 3 maanden
De opleiding kent een duur van ongeveer 3 maanden en bestaat uit 2 fasen. Het wordt bovendien volledig online gegeven met behulp van de online classroom Adobe Connect. Je kunt dus simpelweg meedoen waar je je ook bevindt. Met het volgen van de opleiding word je niet alleen loopbaancoach, maar ben je direct licentiehouder van 'De loopbaanreis'. Meer informatie staat hieronder.

Impressie van de online classroom

 

 

Opleiding bestaat uit 2 fasen

 

 • In fase 1 volg je De Loopbaanreis zelf als deelnemer in een kleine groep met 'collega-coaches', waarbij we gezamenlijk in een Virtual Classroom elke twee weken een module bespreken en verdieping aanbrengen. Zie hiernaast voor een korte indruk.
 • In fase 2 ga je aan de hand van meerdere persoonlijke supervisiemomenten met de opleider, zelf een eerste deelnemer begeleiden met De Loopbaanreis. Het is de bedoeling dat je met je eerste deelnemer start, terwijl je nog in de opleiding zit.
 • We sluiten de opleiding af met laatste online terugkomsessie.  Samen met de andere coaches bespreken we  alle casuïstiek.

Wat zijn de kosten en de licentievoorwaarden?

De kosten van dit gehele opleidingstraject bedragen € 995,- (ex. btw) per persoon, uitgaande van een groep van minimaal 6 deelnemers. In geval van een kleinere groep, dan zijn de kosten p.p. hoger. In dit bedrag zit alles in begrepen: alle groeps-lesuren, de individuele begeleiding en 1 toegangscode. Daarnaast wordt je aansluiting op het platform geregeld zodat jij als begeleider met al jouw toekomstige deelnemers kunt meekijken IN hun training, al hun opdrachten kunt corrigeren en bovendien direct met hen kunt communiceren via de leeromgeving.

 

Na je opleiding word je geacht minimaal 1 digitale toegangscode  voor je deelnemer aan te schaffen. Als je echter een bundel per 3 toegangscodes aanschaft ontvang je 20% korting op de verkoopprijs. Een bundel van 5 geeft zelfs 25% korting! Deze inlogcodes verstrek jij weer aan jouw deelnemers als onderdeel van het loopbaantraject dat je met ze doorloopt. De codes schaf je aan via een simpel mailtje. 

Het aanschaffen van 1 enkele code per kalenderjaar is de enige voorwaarde om bij het platform aangesloten te blijven.

Welke modules komen aan bod? 

 

Als licentiehouder:

 

 

 • Mag je dit programma zelfstandig geven aan je eigen deelnemers.
 • Beschik je over je eigen online database waarin je alle  deelnemers kunt volgen en kunt  communiceren. 
 • Heb je toegang tot al het reeds ontwikkelde coachmateriaal, handleiding voor coaches en al het promotiemateriaal voorzien van jouw logo!
 • Word je vermeld op onze gezamenlijke website.

 

Alle voordelen van jouw deelname op een rij!

 

 • Je werkt met een uniek online loopbaanprogramma wat keer op keer hoog wordt gewaardeerd door al onze deelnemers.
 • Het programma verkoopt makkelijk aan opdrachtgevers: jouw omgeving kun je immers 24/7 laten zien aan derden. 
 • Coaching met dit programma kun je uitstekend online doen. Ideaal voor alle mensen die overal ter wereld willen werken!
 • Je krijgt als licentiehouder  20% korting op een bundel van 3 codes van de loopbaanreis.
 • Coaching mét een online leeromgeving ontlast de coach aanzienlijk: niets nasturen, niets mailen, wel zo relaxt nietwaar?
 • Je betaalt een zeer gering bedrag voor je opleiding (een reguliere loopbaanopleiding kost in 2023: €3.000 tot €5.500)! Vanuit jouw functie beschik je immers al over de nodige kennis en gespreksvaardigheden. We beperken ons in de opleiding slechts tot de inhoud van de loopbaanreis zelf. Je leert hiermee werken zodat jouw mensen hun droombaan vinden!

 

 

Startdatum eerstvolgende Opleiding tot loopbaancoach


De opleiding tot loopbaancoach wordt bij voldoende aanmelding 1-2 keren per jaar gegeven middels een open inschrijving. Voor deze opleiding geldt een all-in prijs van € 995,- excl btw. In deze prijs zit echt alles inbegrepen: een intakegesprek, 12 maanden online toegang tot je eigen omgeving, 6 x groepstraining met mede-coaches èn 6x individuele supervisie met de opleider. Daarna ontvang je een speciaal account op de website waarmee je direct je eigen deelnemers kunt begeleiden!

 

Je kunt je direct aanmelden voor de opleiding door te klikken op de startdatum hieronder. Na inschrijving en opgave van je gegevens, word je doorgestuurd naar een betaalpagina en ontvang je een bevestiging voor deelname aan de opleiding. Indien je werkgever de opleiding betaalt, dan kun je dat bij je inschrijving aangeven en sturen we de factuur naar je werkgever. Ook als je een eigen bedrijf hebt, kun je kiezen voor een factuur door de bedrijfsgegevens in te vullen.

 

Toch liever eerst een kennismaking?

Als je twijfelt of deze opleiding bij je past, kun je ook contact opnemen met de opleider van de eerstvolgende training: Frances van Dinther. We plannen dan een kennismakingsgesprek met behulp van de online classroom Adobe Connect.

Aanmeldformulier

 

Er zijn op dit moment nog geen data om je voor in te schrijven...

Webdesign by van Heemstra WebdesignWebdesign